Wat is N2L?

N2L is een samenwerkingsverband van consultants op het gebied van informatie en recht.

N2L is gespecialiseerd in vraagstukken en opleidingen over privacy, privacywetgeving en de vele regels die van invloed zijn op het verwerken van persoonsgegevens. Daarnaast richt het zich in de advisering op onderwerpen als automatiseringscontracten,
E-commerce en juridische vragen rond het Internet.

N2L is opgericht om bedrijven, branches en overheidsorganisaties een unieke combinatie van gespecialiseerde kennis en praktijkervaring te bieden bij de advisering, ondersteuning en begeleiding van juridische en managementvraagstukken in verband met privacy, privacybescherming en het verwerken van gegevens.

 

N2L is actief in een diversiteit aan sectoren waarin het verwerken van persoonsgegevens een onderdeel is van het bedrijfsproces.

N2L is zowel thuis de in de overheids- als het bedrijfsleven. Er is veel ervaring op het gebied van de overheid zoals de politiële en justitiële sector, maar ook de IT-, Telecom en Internetsector, de gezondheidszorg, e-commerce, direct-marketing, handelsinformatiebureaus, en het terrein van integriteit en compliance.

N2L is niet eenkennig. Samenwerking met opdrachtgevers en multidisciplinaire samenwerking met andere gespecialiseerde bureaus is eerder regel dan uitzondering. Op deze wijze kan een flexibele, specialistische en kwalitatief zeer hoogwaardige dienstverlening voor onze klanten worden geboden.

<< | >>